Vegeta bag
Poljska

Poljska

Poljske krpice s kupusom

Recipe duration

50 min

Recipe total people

4 osobe

Ružmarin
List bosiljka
Točkice

Sastojci:

  • 250 g krpica tjestenine
  • 80 g maslaca
  • 1 manji luk
  • 1/2 glavice kupusa
  • 2 žličice Vegete
  • 1/4 žličice Maestro crnog papra

Priprema:

  1. U vodu zagrijanu do vrenja stavite tjesteninu i kuhajte da bude al dente.
  2. Tjesteninu ocijedite, isperite i stavite sa strane.
  3. U dubokoj tavi zagrijte 6 žlica maslaca, dodajte sitno narezani luk i kupus narezan na rezance.
  4. Pospite Vegetom i pirjajre uz povremeno miješanje oko 15 minuta dok se kupus ne popeče.
  5. Kupusu dodajte tjesteninu, preostale dvije žličice maslaca, pospite svježe mljevenim crnim paprom i zagrijte uz miješanje da se sastojci povežu.

Posluživanje:

Poslužite kao samostalno jelo ili s kobasicama, mesom…

Savjet:

Možete na tavi ispeći tanko narezanu Pancetu pa je ocijediti na papiru, natrgati i pospati preko krpica.

Točkice
Vegeta 100% originalna
Lišća bosiljka
Točkice
Luk