

Sastojci:
- 250 g krpica tjestenine
- 80 g maslaca
- 1 manji luk
- 1/2 glavice kupusa
- 2 žličice Vegete
- 1/4 žličice Maestro crnog papra
Priprema:
- U vodu zagrijanu do vrenja stavite tjesteninu i kuhajte da bude al dente.
- Tjesteninu ocijedite, isperite i stavite sa strane.
- U dubokoj tavi zagrijte 6 žlica maslaca, dodajte sitno narezani luk i kupus narezan na rezance.
- Pospite Vegetom i pirjajre uz povremeno miješanje oko 15 minuta dok se kupus ne popeče.
- Kupusu dodajte tjesteninu, preostale dvije žličice maslaca, pospite svježe mljevenim crnim paprom i zagrijte uz miješanje da se sastojci povežu.
Posluživanje:
Poslužite kao samostalno jelo ili s kobasicama, mesom…
Savjet:
Možete na tavi ispeći tanko narezanu Pancetu pa je ocijediti na papiru, natrgati i pospati preko krpica.




