Sastojci:
- 1 luk
- 2 mrkve
- 3 stapke celera
- 2 žlice ulja
- 125 g Pancete Podravka
- konzerviranog Graška Podravka (limenka 420g)
- 400 ml Passate Podravka
- 1 žlica Vegete
- 1/2 žličice Vegeta Maestro dimljene crvene paprike
- 1/2 žličice Vegeta Maestro crnog papra mljevenog
- 1/2 žličice Vegeta Maestro majčine dušice
- 1 vezica svježeg kopra
Priprema:
- Luk sitno narežite, a mrkvu i celer izrežite na kockice.
- Na zagrijano ulje stavite luk i popecite dok ne postane staklast.
- Dodajte sitno narezanu Pancetu i popecite dok ne porumeni.
- Dodajte mrkvu i celer i pržite još nekoliko minuta.
- Zagrijte do vrenja, smanjite vatru, poklopite i kuhajte 20 minuta.