Vegeta bag
Španjolska

Španjolska

Španjolski omlet

Recipe duration

40 min

Recipe total people

4 osobe

Ružmarin
List bosiljka
Točkice

Sastojci:

  • 1 srednji luk
  • 3 srednja krumpira
  • ulje za prženje
  • 6 jaja
  • 2 žličice Vegete

Priprema:

  1. Luk i krumpir narežite na tanke ploške.
  2. U većoj tavi zagrijte ulje, dodajte luk i krumpir, pa na srednjoj vatri pržite 10 – 15 minuta, dok se ne dobiju boju.
  3. Povrće ocijedite od ulja.
  4. Razmutite jaja, dodajte Vegetu i ohlađeno prženo povrće, promiješajte i ostavite da se odstoji 15 minuta.
  5. Na zagrijanu nauljenu tavu izlijte smjesu od jaja s povrćem, pecite oko 1 minutu na jačem plamenu.
  6. Smanjite vatru i pecite još 3 – 4 minute.
  7. Omlet preokrenite uz pomoć tanjura i pecite na slaboj vatri oko 3 minute.

Posluživanje:

Poslužite odmah toplo.

Savjet:

Umjesto krumpira možete upotrijebiti i drugo povrće kao što su tikvice ili paprika.

Točkice
Vegeta 100% originalna
Lišća bosiljka
Točkice
Luk