![List bosiljka](https://number-one.vegeta.hr/wp-content/themes/vegeta-no1-theme/assets/images/leaf.png)
![Točkice](https://number-one.vegeta.hr/wp-content/themes/vegeta-no1-theme/assets/images/dots-mobile.png)
Sastojci:
- 800 ml mlijeka
- 400 g Glatkog brašna Podravka
- 2 žličice Vegete
- 4 jaja
- 300 g Pancete Podravka
- džem od brusnica za posluživanje
Priprema:
- Za palačinke, pola količine mlijeka ulijte u posudu, dodajte brašno i Vegetu, pa umutite u glatku smjesu.
- Ulijte ostatak mlijeka i razmućena jaja i dobro promiješajte.
- Pancetu narežite na male kocke pa popržite na suhoj tavi.
- Poprženu pancetu zajedno s masnoćom stavite u lim za pečenje (30 cm × 40 cm) i ravnomjerno rasporedite.
- Prelijte pripremljenom smjesom za palačinke i pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C oko 25 minuta.
Posluživanje:
Ovo jelo možete poslužiti toplo ili hladno.
Savjet:
Narežite i poslužite s džemom od brusnica.
![Točkice](https://number-one.vegeta.hr/wp-content/themes/vegeta-no1-theme/assets/images/dots.png)
![Vegeta 100% originalna](https://number-one.vegeta.hr/wp-content/themes/vegeta-no1-theme/assets/images/hero-vegeta.png)
![Lišća bosiljka](https://number-one.vegeta.hr/wp-content/themes/vegeta-no1-theme/assets/images/leaves.png)
![Točkice](https://number-one.vegeta.hr/wp-content/themes/vegeta-no1-theme/assets/images/dots.png)
![Luk](https://number-one.vegeta.hr/wp-content/themes/vegeta-no1-theme/assets/images/onion.png)